Roxit Green Valley Crotec Gebruikersdag

Crotec - Bedankt voor uw aanwezigheid!

door
redactie

Het samenbrengen van specialisten zoals u is één van de redenen waarom wij deze dag organiseren.

Dank u wel voor uw aanwezigheid en bedankt voor de hele fijne sfeer!
Kennismaking zusterbedrijven

We hoopten vooraf de link te kunnen leggen tussen al onze verschillende klanten onderling; de Roxit klanten kennis te laten maken met bijvoorbeeld het Green Valley Zaaksysteem, of de Geo-it oplossingen van Crotec. En dit zagen we gebeuren. Daarnaast hebben we ook veel 'klassiekers' terug gezien; een vaste groep VTH-, Ruimte- en Bodemgebruikers van onze software die het gesprek met ons, onze collega’s en elkaar aanging.

We presenteerden voor het eerst onze nieuwe stijl en positionering: De vrije ruimte. André Kuipers zette dit verhaal kracht bij met zijn eigen ruimte ervaringen. Keuzevrijheid staat hierin centraal. Een programma dat een ieder naar eigen wens kon invullen was hier het resultaat van. Voor ieder wat wils.
Afscheid directie Crotec

De dag werd afgesloten met in de spotlights de directie van Crotec. André Sluiter en Matty Lakerveld namen afscheid van hun vertrouwde organisatie die inmiddels een stabiele plek binnen Roxit heeft gekregen. We danken André en Matty nogmaals voor hun tijd, energie en expertise.
Evaluatie en feedback

Op zeer korte termijn zullen we nog een evaluatie opstellen en u kort naar uw feedback vragen. Zodat we de editie van 2018 nog beter op uw wensen kunnen laten aansluiten.

We hopen jullie snel weer te spreken! Alle documentatie van de gebruikersdag is te vinden op het Roxit Klantportaal, in het downloadcentrum.