Op deze dag staat het thema ‘Beslis bewust’ centraal.

Aankondiging Klantendag

door
redactie

Op dinsdag 2 april staat onze Klantendag weer op het programma en bent u van harte welkom in de Fabrique in Utrecht. U kunt op deze dag kennismaken met collega’s, productontwikkelaars en specialisten in uw vakgebied VTH en RO én de nieuwste applicaties en functionaliteit testen. Op deze dag staat het thema ‘Beslis bewust’ centraal.

Keynote spreker: Jac Orie
Geheel in lijn met dit thema hebben wij niemand minder dan Jac Orie uitgenodigd om deze dag te openen. Jac is de zeer succesvolle schaatscoach van Team Jumbo-Visma met o.a. Sven Kramer!

Hij studeerde bewegingswetenschappen en bewegingstechnologie en leidde maar liefst acht schaatsers naar Olympisch goud. Eén van zijn geheimen: continu op zoek zijn naar verborgen inzichten in data. Wat kan het bedrijfsleven van zijn aanpak leren? Dinsdag 2 april zult u het horen!

Workshops
Na het plenaire deel kunt u uw eigen programma samenstellen en inspirerende sessies en praktijkgerichte workshops volgen. Verder kunt u tijdens de pauzes de bedrijvenmarkt bezoeken, waar o.a. onze zusterbedrijven van de Roxit Groep (PSMS, Green Valley en Brein) aanwezig zijn.

Staat 2 april al in uw agenda?
Zet 2 april alvast in uw agenda. Meer informatie over onze Klantendag en een persoonlijke uitnodiging volgen binnenkort. Graag tot ziens op 2 april!