Kantoor Crotec

Profiel

Partners

Crotec is business partner van Transfer Solutions, Nieuwland Geo-informatie, Bentley Systems, Enable-U, Oranjewoud, DG Groep, Imagem, Metafoor, The People Group, CycloMedia.

Met elk van deze partners bieden we specifieke totaaloplossingen. Binnen de gemeentelijke markt is Crotec met het RoTotaal-concept marktleider op het gebied van beheersoftware voor ruimtelijke plannen (meer dan 150 gemeentelijke gebruikers).

Bentley Systems Bentley Systems

Bentley Systems is leverancier van CAD- en GIS-oplossingen, waarvan MicroStation en Bentley Map het fundament vormen voor Crotec’s invoer en beheer van geografische data.

Coenradie Coenradie

Coenradie is specialist in mobiele inwinning, geodesie, maatvoeren, 3D en uitzetten GWW. De mobiele inwinningsapplicatie MobiMate op Windows8-tablets is opgenomen in de C-SAM-suite.

CycloMedia CycloMedia

CycloMedia is marktleider in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving op basis van Cyclorama's (360 graden panoramafoto's) en luchtfoto's. CycloMedia ontwikkelt al 30 jaar gepatenteerde opname- en verwerkingssystemen.

DG Groep DG Groep

DG Groep biedt een breed scala van diensten en producten voor de buitenruimte. Planuitwerking, beheer, informatisering & automatisering: alle diensten zijn aangepast op de specifieke wensen van de opdrachtgever.

Enable-U Enable-U

Enable-U is met haar team van hooggekwalificeerde professionals een Crotec businesspartner bij het implementeren van 'governance' binnen servicegeoriënteerde ICT-architecturen.

Imagem Imagem

Imagem levert diensten en producten op basis van ERDAS software: voor een betrouwbare verwerking, analyse, beheer en ontsluiting van ruimtelijke informatie uit remote sensing beelden en luchtfoto's.

Metafoor Metafoor

Metafoor richt zich op het adviseren over ruimtelijke ontwikkelingen en gemeentelijk vastgoed. Crotec en Metafoor ontwikkelden samen GrexManager voor grondexploitatie-management.

Nieuwland Nieuwland

Nieuwland Geo-Informatie biedt een breed scala aan mobiele en webgebaseerde geo-oplossingen en heeft een uitgebreide expertise op het gebied van web-publishing voor diverse overheidsorganisaties.

Oranjewoud Oranjewoud

Oranjewoud is actief op het gebied van stedelijke ontwikkeling, mobiliteit, bouw en vastgoedzaken tot landelijk gebied, water, milieu, veiligheid, sport en recreatie. In Nederland, maar ook internationaal.

The People Group The People Group

The People Group bestaat uit ervaren professionals, met een unieke visie op de menselijke kant van ondernemen en de uitvoering ervan. Samen bedenken, samen bepalen en samen ondernemen.

Transfer Solutions Transfer Solutions

Transfer Solutions biedt ruim 15 jaar OracIe-expertise met zo'n 140 eigen hooggekwalificeerde medewerkers, die al diverse (geo-)magazijnen van gemeenten hebben ontworpen en ontwikkeld, waarover ze vaak ook het dagelijks beheer voeren.