Actueel

Actueel

Actueel

C-SAM publiceer actie. Zien is geloven!

31-08-2016

Gemeenten investeren al jaren veel in de kwaliteit van hun geo informatie. Met als resultaat dat ze beschikken over veel, nauwkeurige en actuele kaarten. Deze kaarten worden gebruikt ter ondersteuning van belangrijke werkprocessen zoals overlastbestrijding, vergunningverlening en het beheren van basisregistraties. Maar ook  voor een baliemedewerk(st)er om bestemmingsplannen in te zien als een burger met vragen komt. Zakelijk gebruik van kaarten dus.

Dezelfde kaarten beschikbaar stellen voor burgers blijkt voor veel gemeenten niet zo eenvoudig te zijn en komt maar moeizaam van de grond. Vooral het op een gebruikersvriendelijke manier publiceren met de burger als doelgroep blijkt lastig. Sommige gemeenten zetten zelfs hun voor zakelijk gebruik bedoelde gis viewer op het internet. Herkenbaar?

Hieronder een voorbeeld van de viewer met één thema in uw website.

In alle gevallen geldt: Zien is geloven. Daarom biedt Crotec nu de mogelijkheid om C-SAM publiceer met uw eigen kaarten vrijblijvend 3 maanden te gebruiken tegen een geringe investering (eenmalig €2.500). In deze periode ervaart u hoe eenvoudig het werkt en hoeveel potentie C-SAM publiceer heeft.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Crotec op 073 30 30 900 of via i.v.dongen@crotec.nl

C-SAM publiceer als intranet geo-viewer; met BGT mutatie meldingen van de C-SAM GeoApp.