Actueel

Actueel

Actueel

Gegevensmagazijn voor geo-basisregistraties, RSGB 3.0 én WebGIS ontsluiting operationeel bij shared service center Syntrophos

08-04-2016

Op woensdag 6 april heeft de officiële oplevering van C-SAM centraal en C-SAM publiceer bij het shared service center Syntrophos plaatsgevonden. Hiermee bedient dit shared service center de gemeenten Bernisse, Brielle, Spijkenisse, Westvoorne en Waterschap Hollandse Delta op het gebied van ICT, I-advies, GEO-informatie en basisregistraties.
Met deze nieuwe C-SAM omgeving worden alle actuele objectgerichte basis- en kernregistraties (BGT, BAG, WOZ, BRK, WKPB en IMRO 2008/2012) ingelezen en automatisch gerelateerd aan het nieuwe RSGB 3.0 model. In combinatie met de gemeentelijke registraties, open data en (web)services wordt de actuele én historische data beheerd, slim gecombineerd en beschikbaar gesteld met deze nieuwe Geo-Hub aan de aangesloten organisaties, derde partijen en burgers via een moderne webviewer. Actueel, Betrouwbaar en Centraal beschikbaar.
Omdat Syntrophos ook de BGT beheert voor alle aangesloten gemeenten en het waterschap met de C-SAM beheer applicatie voor het uitwisselen, definiëren én beheren van ruimtelijke (basis)registraties, ondersteunt het SSC nu het volledige GEO werkproces met de C-SAM software suite van Crotec. Van beheer en management tot publicatie van ruimtelijke informatie.

Foto oplevering