Diensten

Advies en ondersteuning

Advies

Onze adviseurs zijn uitstekend thuis in de verschillende vakgebieden waarop Crotec actief is. Zij kunnen op managementniveau meedenken over de keuze en de implementatie van software en de consequenties daarvan voor de werk- en beheerprocessen binnen uw organisatie.

Detachering

Soms is het nodig om uw organisatie voor korte of langere tijd te versterken met expertise op het gebied van GeoICT. In dat geval kan Crotec specialisten op basis van detachering bij u inzetten.

Tekenwerk

Het maken van digitale plankaarten is arbeidsintensief en dient binnen wettelijke kaders tijdig te worden afgerond. Dit vergt een goede organisatie en vakmanschap. Niet alle organisaties kunnen hierover in voldoende mate beschikken. Bijvoorbeeld door een tekort aan gekwalificeerd personeel of een plotselinge piek in het werkaanbod. Ook dan biedt Crotec uitkomst. Wij beschikken over vakbekwame stedenbouwkundige tekenaars en goede tekenfaciliteiten, waarover u naar behoefte kunt beschikken. Crotec hanteert aantrekkelijke voorwaarden bij het uitbesteden van tekenwerk.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.