Actueel

Actueel

Account Manager

Locatie
Den Bosch (32-40 uur)

Hoe ziet je werkdag er bij ons uit?
Je dag start met het nabellen van de commerciële actie die je vorige week hebt uitgezet bij bestaande klanten. Tijdens de gesprekken krijg je een lead voor een nieuwe klant. Natuurlijk neem je hen mee in de nieuwe actie. Van een andere klant krijg je feedback, die je in de middag met je collega’s bespreekt om nieuwe marktkansen te ontdekken. In de middag heb je een klantbezoek bij een gemeente en met deze klant bespreek je de ontwikkelingen in de markt en nieuwe producten. Morgen weer verder met nabellen, en ook alvast nadenken hoe je de besproken ontwikkelingen creatief kan omzetten in een marketingactie.

Wat zien we graag terug in je CV?
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, je bent commercieel ingesteld en:

-          Aantoonbare ervaring/affiniteit met Ruimtelijke Ordening en/of;
-          Aantoonbare ervaring/affiniteit met GEO-IT;
-          Ervaring met accountmanagement bij lokale overheid is een pré.

Om succesvol te zijn in je werk ben je doelgericht, initiatiefrijk, commercieel gedreven. Van nature ben je een netwerker, teamspeler en heb je communicatieve vaardigheden. Verder heb je een constructieve kritische houding.

Wat geeft Crotec jou?
Ons bedrijf kenmerkt zich door betrokken medewerkers, korte lijnen, de nieuwste technologie en een prettige werksfeer. We zijn trots op de producten en diensten die we neerzetten. We gaan voor een tevreden klant en we rusten niet voordat we een oplossing hebben gevonden die werkt. Net als de kwaliteit van ons werk vinden we kennisdelen en ontspanning belangrijk.

  • Prima primaire arbeidsvoorwaarden, en uitzicht op een vast dienstverband.
  • Veel ruimte voor ontwikkeling vakkennis.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling.
  • Werken met de nieuwste Microsoft, Bentley en OpenSource stack.
  • Een gezellig team van hoogopgeleide collega's.

Mail je CV en motivatie naar vacature@crotec.nl of bel met Ivo van Dongen 073 3030900.

Crotec maakt  deel uit van de Roxit groep.  Hiermee worden oplossingen en kennis samengebracht voor ruimtelijke ordening, vergunningverlening, basisregistraties, zakenmagazijn, Geo-gegevensmagazijn en DMS. Alle processen, documenten en (ruimtelijke) informatie actueel, betrouwbaar en centraal.

Ben je van een bureau, dan vinden we je interesse in ons bedrijf erg leuk. Op dit moment hebben kandidaten die rechtstreeks solliciteren onze voorkeur. We vragen je daarom niet ongevraagd profielen toe te zenden, maar neem vooral even contact op met onze recruiter om ons beleid door te nemen.