Actueel

Actueel

Medewerker verkoop binnendienst

Locatie
‘s-Hertogenbosch, 32 uur

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie?

Hoe ziet je werkdag er bij ons uit?
Als verkoper binnendienst werk je samen in een team met 4 collega’s, en ondersteun je de afdeling Sales van Crotec. Je start je dag met het maken van bezoekafspraken voor de accountmanagers. Daarna ga je verder met het opstellen van een offerte, je verwerkt een nieuw binnengekomen opdracht en checkt een klantcontract.

In de middag zet je een marketing actie op en je houdt het CRM bij. Tussendoor neem je de telefoon aan, ontvang je gasten en verzorg je de (klant)correspondentie. Kortom een diverse en veelzijdige functie.

Crotec biedt jou
Ons bedrijf kenmerkt zich door betrokken medewerkers, korte lijnen, de nieuwste technologie en een prettige werksfeer. We zijn trots op de producten en diensten die we neerzetten. We gaan voor een tevreden klant en we rusten niet voordat we een oplossing hebben gevonden die werkt. Net als de kwaliteit van ons werk vinden we kennisdelen en ontspanning belangrijk. 

  • Prima primaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid tot een vast dienstverband;
  • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Een gezellig team.

Jij biedt ons
Je bent enthousiast, communicatief vaardig, je hebt cijfermatig inzicht, je schakelt moeiteloos tussen de verschillende werkzaamheden en werken onder tijdsdruk is voor jou geen probleem. Je hebt affiniteit met automatisering en automatiseringsproducten, je bent klant- en servicegericht en je gaat uitdagingen niet uit de weg.

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, zoals bijvoorbeeld commercieel medewerker binnendienst;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van inkoop- en leveranciersvoorwaarden;
  • Je kent de programma’s Excel, Word, Outlook en een CRM.

Hoe nu verder
Lijkt deze functie jou interessant, mail je CV en motivatie naar vacature@crotec.nl of bel met Ivo van Dongen 073 3030900. De uiterste sollicitatiedatum is 30 september, daarna beoordelen we alle cv’s en benaderen wij je eventueel voor een eerste gesprek. Na het eerste gesprek volgt eventueel nog een tweede gesprek en daarna doen wij een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Als jij ons dan net zo leuk vindt als wij jou vinden dan komen we graag een startdatum met je overeen.

Oh ja…
Crotec is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, en we hebben gratis parkeerplekken bij onze vestiging. Wij zijn onderdeel van de Roxit groep, onze zusters zijn Green Valley, PSMS en natuurlijk Roxit. 

Ben je van een bureau, dan vinden we je interesse in ons bedrijf erg leuk. Op dit moment hebben kandidaten die rechtstreeks solliciteren onze voorkeur. We vragen je daarom niet ongevraagd profielen toe te zenden, maar neem vooral even contact op met onze recruiter om ons beleid door te nemen.