Actueel

Actueel

Junior Geo consultant

Junior Geo consultant

Crotec is een specialist in ruimtelijke informatievoorziening.  Op het gebied van de ruimtelijke ordening is Crotec sinds 2009 marktleider in Nederland met de RoTotaal oplossing. Daarnaast timmert Crotec met de C-SAM lijn aan de weg voor een generieke Geo-oplossing voor lokale overheden, maar ook veiligheidsregio’s.
Binnen de C-SAM software lijn beheert en ontsluit Crotec basisregistraties, denk aan BGT (Basisregistratie Grootschalige Topografie). Aanvullend levert Crotec systemen om de Geo data van een organisatie centraal te beheren en te ontsluiten met o.a. web viewers en mobiele apps.

Binnen de C-SAM lijn is er momenteel een vacature voor een Junior Geo consultant

Functieprofiel

In een open en informele werkomgeving biedt Crotec de geschikte kandidaat een gedegen begeleiding en inwerking in de actuele Geo-wereld van Nederland. We hechten daarbij veel waarde aan innovatie en kennisontwikkeling. Werkzaamheden vinden plaats op het Crotec kantoor te ’s-Hertogenbosch of bij de opdrachtgever.
Ben jij geïnteresseerd in Geo-ICT en alle bijbehorende ontwikkelingen van de, via het Kadaster en Geonovum verplichte standaarden? Zie jij (bijvoorbeeld) de inrichting van de Geo-omgeving op basis van webservices van een gemeente als uitdaging? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Crotec doet een geschikt bevonden kandidaat graag een concreet voorstel om zich verder te ontwikkelen.

Eigenschappen:

  • HBO of gevorderd MBO niveau op ICT gebied;
  • Basiskennis van geografische informatievoorziening en (Nederlandse web)standaarden;
  • Bekend met het gebruik van GIS, Geoserver en/of Open Layers techniek;
    In staat om samen te werken en te adviseren;
  • Werkweek van minimaal vier dagen per week;
  • Bereidheid tot reizen en werken op locatie.

Werken bij Crotec

Crotec biedt jou een gedegen ontwikkel pad op basis van een markt conforme beloning aangevuld met flexibele arbeidsvoorwaarden.

Mail je CV en motivatie naar vacature@crotec.nl of bel met André Sluyter 073 3030900.

Crotec b.v.
Kooikersweg 2
5223 KA ‘s-Hertogenbosch
www.crotec.nl

Crotec maakt  deel uit van de Roxit groep.  Hiermee worden oplossingen en kennis samengebracht voor ruimtelijke ordening, vergunningverlening, basisregistraties, zakenmagazijn, Geo-gegevensmagazijn en DMS. Alle processen, documenten en (ruimtelijke) informatie actueel, betrouwbaar en centraal.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.